INGREDIENTS
PER
LA MASSA:
- 500 gr. de farina
- 30 gr. llevat premsat- 1 got aigua tèbia
- 30 gr. mantega
- 1 dl. Oli , sal
PER LA GUARNICIÓ :
- 6 tomàquets madurs
- 3 cebes- 4 arengades
- 3 albergínies
- 3 pebrots vermells
- 1 dl. Oli i sal
PREPARACIÓ
Posarem la farina sobre el marbre en forma
de volcà, en el centre, ficarem els ingredients , menys l’oli. Treballarem la
massa amb les mans, fins que quedi amb consistència i es desenganxi fàcilment
del marbre. Deixarem la massa unes tres hores tapada amb un drap , perquè
fermenti.
Passada
aquesta estona, hi afegirem l’oli a la massa i la tornarem a treballar fins que
quedi absorbit, i la massa quedi suau i elàstica. Tot seguit , la deixarem
reposar trenta minuts més tapada. Mentrestant rostirem els pebrots les albergínies, i els pelarem i tallarem a tires.
Empolsinarem una safata de forn i estendrem la massa tot donant-li forma de coca amb les mans untades d’oli. A sobre, hi col·locarem : les cebes tallades a rodanxes, el tomàquet trossejat, els pebrots ,les albergínies i les arengades netes; tirarem un raig d’oli per sobre i ho posarem al forn calent a 180ºC uns 30 minuts.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada