29 d’abril del 2013

ESPAGUETTIS AMB GAMBES I BOLETS


INGREDIENTS  :


 
-      100 gr. de espaguetis per persona
     -      12 gambes per persona
      -      125-150 gr. de bolets per persona
     -      1 grà d’all
     -      Oli oliva, vi blanc
     -      Sal , pebre negre, orenga


PREPARACIÓ


 
Courem la pasta amb un raig d’oli d’oliva, quan sigui cuita la escorrerem i li passarem un raig d’aigua freda per tallar el bull i reservar-la.
Posarem un bon raig d’oli d’oliva a una paella i courem el grà d’all tallat per el mig i quan sigui torrat el retirem i posarem a coure al mateix oli els bolets, amanits amb sal, el pebre, i l’orenga. Després hi courem també l es gambes pelades i ho regarem tot amb un bon raig de vi blanc, per deixar-ho coure tot plegat una mica a foc baix.

Finalment hi posarem els espaguetis i ho barrejarem tot.

 PRESENTACIÓ:

  Per servir-lo s’ho pot posar julivert per sobre o formatge rallat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada