4 de gener del 2016

CANELONS DE RAP, BOLETS I MUSCLOS



INGREDIENTS 

        

         - 540 gr. filet de rap
         - 450 gr. bolets variats
         - 360 gr. musclos
         - 12 làmines de canelons
         - 1 lt de  llet
         - 60 gr. de  farina
         - 70 gr. mantega
         - un raig de brandi
         - 50 gr. emmmental rallat
         - un polsi de nou moscada  i sal


PREPARACIÓ



Courem els bolets amb 20 gr. de la mantega i a mitja cocció hi afegirem el rap i els musclos tallats a dauets , ho salpebrarem i hi posarem el brandi  per deixar-ho reduir, ho cuinem tot plegat uns minuts mes i ho reservem.
Courem les plaques de caneló amb aigua salada , les pasarem per aigua freda i les deixarem estirades sobre un drap perquè absorbeixi la resta de aigua.
Farem una beixamel amb la mantega restant  que hi posarem la farina i deixarem que es dauri lleugerament, afegim la llet calenta i ho deixarem coure uns 10 m. ho aromatitzarem amb nou moscada sal i pebre.
Afegirem 3 cullerades de aquesta beixamel i la posarem a la preparació de rap i musclos i amb això omplirem els canelons.
Els anirem col.locant sobre una safata de forn i al damunt hi posarem la beixamel restant , ho courem al forn i ho gratinarem amb el formatge rallat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada