29 d’abril del 2013

COGOLLOS FARCITS DE SALMO


INGREDIENTS  :



- 3 cogollos d’enciam
     - 50 gr. Salmó fumat
     - 1 tomàquet, ½ ceba tendra
     - 1 ou dur
     - 2 cullerades de mostassa dolça, 2 de mahonesa
     - 2 cogombres en vinagre
     - 1 culleradeta de sucre
     - Sal,  Pebre  i fonoll

PREPARACIÓ:

Netejarem els cogollos  tallats en vertical i els buidarem, deixant només les fulles més dures de fora.
 Les fulles que hem tret, les tallarem petit i les posarem en  un bol.
Tallarem el tomàquet, la ceba , l’ou i 10 gr. de salmó ben petit i ho afegirem al bol. Prepararem una salsa barrejant la mostassa, la maionesa i el sucre.
 Tallem els cogombres ben petits i els afegim a la salsa. 
Tot plegat ho posarem amb el cogollo, tomàquet... que ja tenim picat al bol, i amb això omplirem els cogollos buidats i els taparem amb un trosset de salmó fumat.
Posem una mica de fonoll per sobre i un raig d’oli d’oliva.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada