INGREDIENTS
-
200
gr. de llenguado, més 4 filets
-
200
gr. de lluç- 4 talls de salmó fumat
- 400 mlt. Crema de llet per muntar
- 3 clares d’ou
- Sal, pebre blanc i nou moscada
PREPARACIÓ
Si el llenguado es molt car, podem fer servir bruixes i també surt bó.
Primer de tot tallarem a trossets la bruixa i el llenguado
sense pell i vigilant que no hi caigui cap espina. Hi posarem la crema de llet a poc a poc, així
com les clares i ho anirem passant per
el turmix fins aconseguir una pasta homogènia i de consistència semblant a una maonesa.
Al final la condimentarem amb una mica
de sal, el pebre i la nou moscada.Untarem un motlle rectangular amb mantega i posarem una primera capa de filets de salmó al fons, seguidament hi posarem una capa de la pasta que hem aconseguit amb el peix triturat, després una capa amb els filets de llenguado que tenim reservats, tot seguit una altre capa de peix, una de salmó fumat ... i així fins acabar amb una capa del peix triturat.
Ho posarem a coure al forn al bany maria tapat amb paper de alumini perquè no se’ns torri de sobre , durant 1 h aproximadament a tª de 125-150 ºC .
PRESENTACIÓ
Un cop punxem el pastís amb un punxó i ens surti net, el traurem
del forn i el deixarem refredar, abans de desemmotllar-lo . Per servir-lo el bolcarem
sobre una safata i el presentarem en plats individuals amb salsa romesco,
rosa... i una mica d’enciam tallat ben
petit, canonges.....
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada