INGREDIENTS
- 1 calamars mitjans per persona
- 2-3 llagostins per persona- petxines.
- carn picada de porc i de vedella
- 2 cebes
- 4-5 tomàquets madurs
- all i julivert tallat molt petit
- una mica de fumet de peix
PREPARACIÓ
Primer de
tot hem de netejar els calamars. Quan
siguin ben nets, separarem les aletes i
les potes del resta del calamar i ho reservarem per separat.
Pelarem
una ceba, la picarem ben petita i la
posarem a coure en una paella amb oli. Quan comença a coures, hi anirem posant
la carn picada , tot anant remenant , perquè es vagi coent; i quan quasi està
cuit hi tirarem les aletes i potes dels calamars tallades petites, seguit de 2-3 tomàquets madurs rallats. Quan s’hagi
cuit tot i reduït una mica el tomàquet hi posarem una picada d’all i julivert. Així haurem
preparat el farcit dels calamars.Amb aquest preparat farcirem els calamars ( sense apretar-los massa perquè si no al coure’ls es rebenten ) i els tancarem amb un escura dents perquè no s’escapi el farcit.
Farem un sofregit amb 1 ceba i un parell de tomàquets, quan s’hagi reduït una mica hi posarem els calamars i una mica de fumet perquè cogui tot plegat, per últim afegirem els llagostins ( que no s’han de coure massa) i les petxines obertes, perquè cogui tot plegat uns minuts i es barregin els gustos.
PRESENTACIÓ
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada