INGREDIENTS
- 4 tassetes de cafè d’arròs ( 250 grs. )
- 4 aletes i 4 cuixetes de pollastre
tallades petites - 2 salsitxes o botifarra de porc tallades petites
- 1 quarter de conill tallat ben petit
- un parell de costelles de porc tallades petites
- 50 gr. de tacs de pernil salat
- opcionalment s’hi poden posar verdures com carxofes, pèsols,
pastanagues...
- 1 ceba
- 1 pebrot verd i 1/2 de vermell
- 1 fulla de llorer i una branca de farigola
- per la picada : ametlles , avellanes i 1 grà d’all
- caldo de pollastre 1/2 lt. i 1/2 lt. aigua
PREPARACIÓ
Posarem
oli a la cassola i anirem coent tota la carn, fins que sigui rosseta i la
reservarem. Desprès amb el mateix oli courem la ceba tallada ben petita i els
pebrots, també tallats petits i a foc lent ; fins que quedi molt reduït i la
ceba pràcticament caramel·litzada. Llavors
es quan afegirem els tomàquets prèviament escaldat, pelats i tallats a
trossets, ho deixarem que cogui tot junt a foc lent, anant remenant fins que
redueixi el volum.
Posarem l’arròs
i el courem junt amb el sofregit una mica. Mentrestant haurem escalfat el caldo
de pollastre i el tirarem a la cassola , junt amb el llorer i la farigola. Quan
ja hagi cuit una mica hi anirem incorporant la carn ja cuita, i per últim la
picada . Ha de coure uns 15 m i desprès deixar-lo reposar uns minuts més.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada