18 de març del 2013

CREMA DE SANT JOSEP


INGREDIENTS 


 
-      1 lt de llet
      -      35 grs. de maizena ( si es per farcir 60 grs )
      -      1 tronc de canyella
      -      1 pela de llimona ( només lo groc )
      -      8 rovells d’ou ( per farcir un altre postre i posem 2 rovells més )
      -      250 gr. de sucre
                                          

PREPARACIÓ 


 
Posarem  ¾ de lt. de llet a una olla i hi afegirem el sucre, la pela de llimona i la canyella. El ¼ de lt. de llet restant el repartirem en dos vols: un hi desfarem els rovells d’ou, i a l’altre el midó. Posarem l’olla al foc mig i   quan la llet sigui tèbia hi afegirem la llet amb els rovells ( passant-la per un xino ), i repetirem l’operació amb el vol de midó.
Seguidament anirem remenant tota la barreja poc a poc fins que comenci d’espessir-se. Un cop s’ha espessit la traurem del foc sense deixar de remenar i  ho repartirem en vols per la crema .
EN CAP CAS S’HA DE DIEXAR QUE ARRENQUI EL BULL.


 PRESENTACIÓ

 

 Un cop repartida la crema en cassoletes, i una vegada freda si es vol la podem cremar posant sucre al damunt i cremant-lo amb una pala de ferro. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada