INGREDIENTS :
- 250 gr. arròs- 2 sèpies de la costa
- 8 gambes
- 100 gr. cloïsses
- 100 gr. musclos
- 1 ceba
- 2 tomàquets madurs
- 1/2 lt brou de peix
- 1/2 lt aigua
- Picada de all i julivert
PREPARACIÓ
Courem en
una cassola amb un raig d’oli les sípies netes i tallades a daus, i les gambes,
per deixar-ho reservat.
Posarem en
un cassò els musclos i les petxines netes, amb un raig d’oli i tapades fins que
s’hagin obert les closques i les reservarem també.Amb el mateix oli de coure la sípia, farem un sofregit amb la ceba triturada a foc lent, fins que quedi ben transparent; després afegirem el tomàquet ( prèviament escaldat, pelat i tallat a trossos ) i ho courem tot junt, fins que sigui una mica fosc el sofregit.
Llavors i posarem la sèpia, seguit de l’arròs i ho remenarem tot junt una mica. Incorporarem el caldo ( ben calent ) i ho deixarem coure tot plegat 15 minuts.
Poc abans d’acabar el temps hi posarem per sobre les gambes i la picada que haurem fet amb 2 grans d’all, julivert i una mica de caldo.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada