7 de març del 2013

ARRÒS DE PEIX ( 4 P )


INGREDIENTS :

      -      250 gr. arròs
      -      2 sèpies de la costa
      -      8 gambes
      -      100 gr. cloïsses
      -      100 gr. musclos
      -      1 ceba
      -      2 tomàquets madurs
     -      1/2 lt brou de peix
     -      1/2 lt aigua
      -      Picada de all i julivert


PREPARACIÓ

Courem en una cassola amb un raig d’oli les sípies netes i tallades a daus, i les gambes, per deixar-ho reservat.
Posarem en un cassò els musclos i les petxines netes, amb un raig d’oli i tapades fins que s’hagin obert les closques i les reservarem també.
Amb el mateix oli de coure la sípia,  farem un sofregit amb la ceba triturada a foc lent, fins que quedi ben transparent; després afegirem el tomàquet ( prèviament escaldat, pelat i tallat a trossos ) i  ho courem tot junt, fins que sigui una mica fosc el sofregit.
Llavors i posarem la sèpia, seguit de l’arròs i ho remenarem tot junt una mica. Incorporarem el caldo ( ben calent ) i ho deixarem coure tot plegat 15 minuts.
Poc abans d’acabar el temps hi posarem per sobre les gambes i la picada que haurem fet amb 2 grans d’all, julivert i una mica de caldo.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada