INGREDIENTS
- 600 gr. de bacallà dessalat
- 1 ceba - 1 kg d’espinacs
- 80 gr. de panses
- 80 gr. de pinyons
- 1 poma
- Sal i farina per coure el bacallà
PREPARACIÓ
Enfarinar
el bacallà i fregir-lo, per reservar-lo.
Sofregir
la ceba trinxada i quan es una mica cuita afegir els espinacs i coure-ho tot
plegat, cap el final incorporar les panses i els pinyons. Per altre banda
courem la poma, pelada i tallada amb un raig d’aigua, després la triturarem ,
perquè quedi purè. PRESENTACIÓ
Es pot
posar en un plat, els espinacs, amb al bacallà al damunt i adornat amb el purè
de poma.
Hard Rock Casino and Resort Spa - Mapyro
ResponEliminaThis 춘천 출장안마 hotel, Casino 나주 출장마사지 and 나주 출장샵 Resort Spa is a 1-minute drive from 고양 출장마사지 Hard Rock International Airport. The casino features 1400 남양주 출장마사지 slot machines,