7 de març del 2013

COKTAIL DE LLAGOSTINS AMB SALSA ROSA


INGREDIENTS


           

         - 600 gr. llagostins cuits grans
         - 1 alvocat
         - 100  gr. de enciam
         - 2 rodanxes de pinya
         - salsa rosa al whisky
         - 2 cull. Suc de taronja
         - 1 cull. Pell de taronja rallada

 

PREPARACIÓ


  Deixarem descongelar els llagostins amb una safata amb reixeta.
Tallarem la pinya a daus.
Barrejarem la salsa rosa amb el suc i la pell de la taronja.
Rentarem i tallarem l’enciam a tiretes primes, i la centrifugarem.
Barrejarem l’enciam, la pinya, l’alvocat ( tallat a daus ) i els llagostins. H o guardarem a la nevera.

 

PRESENTACIÓ

 
Ho servirem en bols de vidre , amb un llagostí pelat al damunt i salsa rosa, si ho volen presentar en porcions individuals. També ho podem posar tot en una safata.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada