8 de març del 2013

BULLABESA


INGREDIENTS 


        

         - cap de rap
         - 8 gambes  vermelles ( carabelas )
         - 3 tomàquets madurs
         - 2  cebes
         - 2  grills d’all
         - julivert, fonoll, sal i pebre

 

PREPARACIÓ


 
Posarem oli a una cassola i courem un tall de rap per persona i el reservarem. En aquest mateix oli, daurarem a foc viu la ceba, els tomàquets trossejats i els alls. Afegirem el cap de rap i els caps de bambes, així com les peles d’aquetes. Remoure tot uns 15 minuts, fins obtenir una consistència pastosa ( sembla que s¡enganxi a l’ olla )  Si s’enganxa afegirem un raig de vi blanc i remenant ens ajudarà a desenganxar el peix del cul de l’olla. Escaldarem el peix amb aigua bullint i h o deixarem coure almenys 1 h. També haurem afegit el fonoll i el julivert, la sal i el pebre.
Passat aquest temps ho pasarem tot plegat per el pasa-pures i desprès per un colador xinès.

 

PRESENTACIÓ


 Trossejarem els talls de rap que hem fregit al inici, rebutjant l’espina, i els col·locarem apilotats al centre del plat. Al voltant hi posarem la sopa i les dues gambes pelades que hem reservat. Sobre el rap es pot adornar amb una branqueta de julivert.
 
 
                                                            

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada