INGREDIENTS
- cap de rap
- 8 gambes vermelles ( carabelas )- 3 tomàquets madurs
- 2 cebes
- 2 grills d’all
- julivert, fonoll, sal i pebre
PREPARACIÓ
Posarem
oli a una cassola i courem un tall de rap per persona i el reservarem. En
aquest mateix oli, daurarem a foc viu la ceba, els tomàquets trossejats i els
alls. Afegirem el cap de rap i els caps de bambes, així com les peles
d’aquetes. Remoure tot uns 15 minuts, fins obtenir una consistència pastosa (
sembla que s¡enganxi a l’ olla ) Si
s’enganxa afegirem un raig de vi blanc i remenant ens ajudarà a desenganxar el
peix del cul de l’olla. Escaldarem el peix amb aigua bullint i h o deixarem coure
almenys 1 h. També haurem afegit el fonoll i el julivert, la sal i el pebre.
Passat
aquest temps ho pasarem tot plegat per el pasa-pures i desprès per un colador
xinès.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada