8 de març del 2013

BACALLÀ AMB PANSES I PINYONS


 

INGREDIENTS 

        

         - 4 talls de bacallà dessalat o “ al punt de sal “
         - 1-2 cebes
         - 4-5 tomàquets
         - pebre vermell dolç
         - 2 ous
         - un grapat de panses i un de pinyons


PREPARACIÓ



    Courem el bacallà enfarinat una mica amb farina blanca perquè no se’ns trenquin els trossos, i el reservarem.
Courem els ous durant 5 minuts amb aigua bullint , per fer-los durs , els pelarem i també els reservarem.
Al  mateix oli  farem un sofregit amb la ceba picada ben petita, i quan estigui una mica cuita incorporarem els tomàquets rallats, i ho deixarem coure tot plegat a foc lent i anant remenat fins que es redueixi bastant. Cap el final i posarem el grapat de pinyons perquè es coguin una mica.
M’entres fem això , haurem posat les panses a remull amb aigua tèbia.
Posarem una mica de pebre vermell al sofregit i ho remenarem.


Finalment posarem el bacallà a la cassola , junt amb les panses, i els ous durs tallats pel mig. Ho deixarem coure tot plegat una mica i rectificarem de sal. Es pot acompanyar de llegums, arròs blanc, puré de patates....

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada