INGREDIENTS
- 4 talls de bacallà dessalat o “ al
punt de sal “
- 1-2 cebes- 4-5 tomàquets
- pebre vermell dolç
- 2 ous
- un grapat de panses i un de pinyons
PREPARACIÓ
Courem el bacallà enfarinat una mica amb
farina blanca perquè no se’ns trenquin els trossos, i el reservarem.
Courem els
ous durant 5 minuts amb aigua bullint , per fer-los durs , els pelarem i també
els reservarem.Al mateix oli farem un sofregit amb la ceba picada ben petita, i quan estigui una mica cuita incorporarem els tomàquets rallats, i ho deixarem coure tot plegat a foc lent i anant remenat fins que es redueixi bastant. Cap el final i posarem el grapat de pinyons perquè es coguin una mica.
M’entres fem això , haurem posat les panses a remull amb aigua tèbia.
Posarem una mica de pebre vermell al sofregit i ho remenarem.
Finalment posarem el bacallà a la cassola , junt amb les panses, i els ous durs tallats pel mig. Ho deixarem coure tot plegat una mica i rectificarem de sal. Es pot acompanyar de llegums, arròs blanc, puré de patates....
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada