14 de febrer del 2011

COCA IOGURT (BIS)

  
INGREDIENTS 


   - 3 ous
   - 1 iogurt de 125 gr. natural
   - un raig de suc de llimona
   - 3 gots de farina ( amb la mida del iogurt )
   - 1 ½ got sucre  ( mida iogurt )
   - 1 sobre “ levadura “  royal
   - ¼  de got de oli oliva
   - ¼ got d’anís

               
PREPARACIÓ

Engegarem el forn , perquè es vagi escalfant.
Per preparar la massa hem de barrejar tots els ingredients, però es important, anar-los incorporant amb l’ordre en que estan posats al llistat de ingredients, i també es important no afegir-los de cop , si no a poc a poc.
Posarem la barreja a una safata de forn , prèviament untada amb oli o mantega i la posarem a coure al forn de sota, amb la safata bastant enlaire, beurem que ja es cuita quan la punxem i surt el punxó net ( 20 m aproximadament ).
Podem posar-hi per sobre sucre glas, ametlles a trossos, pinyons.....

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada