INGREDIENTS
- 1 pollastre tallat a octaus
- 1 botifarra
- 1 ceba
- 2 tomàquets madurs
- 1 branqueta de farigola
- brou de pollastre
- bolets
- all i julivert
- vi negre
PREPARACIÓ
Primer de
tot salarem el pollastre i el courem a
la cassola amb un raig d’oli , fins que sigui ben rosset. El mateix farem amb
la botifarra , prèviament tallada a trossets. Un cop tot ben cuit, ho
reservarem.
Amb el
mateix oli posarem a coure la ceba trinxada, quan sigui gairebé transparent, hi
fegirem el tomàquet rallat, junt amb la farigola, i ho deixarem coure tot plegat
fins reduir-se. Posarem el pollastre i la buti , altre cop a la cassola i ho
regarem amb un bon raig de vi negre, deixarem que s’evapori l’alcohol, i quan
ja sembla que es vol enganxar a la cassola, hi tirem un raig de brou de
pollastre i ho deixem coure tot plegat.
Per altre
banda, haurem cuit els bolets i saltejats amb all i julivert, una mica abans de
servir-ho, els incorporarem a la cassola i ho deixarem c oure tot junt.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada