21 de novembre del 2012

POLLASTRE AMB BOTIFARRA I BOLETS



INGREDIENTS

 -    1 pollastre tallat a octaus
 -     1 botifarra     
       -    1 ceba
      -     2 tomàquets madurs
     -     1 branqueta de farigola
     -     brou de pollastre
     -     bolets
     -     all i julivert
     -     vi negre




PREPARACIÓ

 Primer de tot salarem el  pollastre i el courem a la cassola amb un raig d’oli , fins que sigui ben rosset. El mateix farem amb la botifarra , prèviament tallada a trossets. Un cop tot ben cuit, ho reservarem.
Amb el mateix oli posarem a coure la ceba trinxada, quan sigui gairebé transparent, hi fegirem el tomàquet rallat, junt amb la farigola, i ho deixarem coure tot plegat fins reduir-se. Posarem el pollastre i la buti , altre cop a la cassola i ho regarem amb un bon raig de vi negre, deixarem que s’evapori l’alcohol, i quan ja sembla que es vol enganxar a la cassola, hi tirem un raig de brou de pollastre i ho deixem coure tot plegat.
Per altre banda, haurem cuit els bolets i saltejats amb all i julivert, una mica abans de servir-ho, els incorporarem a la cassola i ho deixarem c oure tot junt.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada