19 de novembre del 2012

PASTÍS DE XOCOLATA BLANC I FRAMBUESES


INGREDIENTS :

       -   1 rajola de xocolata blanca de postres
       -  1 massa brissa
          -   150 ml nata muntar     
          -   1 fulla de gelatina
                    - 400 gr. frambueses per decorar

PREPARACIÓ

 Encendrem el forn perquè s’escalfi a 200 ºc.
Courem la pasta brisa al forn uns 12’ fins que sigui dauradeta.
Escalfarem la nata amb un cassó a foc suau i li afegirem la gelatina prèviament remullada amb aigua freda, ho anirem remenant fins que quedi  desfeta amb la nata.
Tirarem la nata a un altre recipient, on ja tindrem trossejat la xocolata, i ho deixarem reposar 5 minuts, per després remenar-ho  fins fer una barreja homogènia.
Tot seguit bolcarem la preparació sobre la pasta brissa i ho decorarem amb les frambuesses, ho deixarem reposar 1 h com a mínim a la nevera i ja es pot servir.  


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada