INGREDIENTS
- 540 gr. filet de rap
- 450 gr. bolets variats- 360 gr. musclos
- 12 làmines de canelons
- 1 lt de llet
- 60 gr. de farina
- 70 gr. mantega
- un raig de brandi
- 50 gr. emmmental rallat
- un polsi de nou moscada i sal
PREPARACIÓ
Courem els
bolets amb 20 gr. de la mantega i a mitja cocció hi afegirem el rap i els musclos
tallats a dauets , ho salpebrarem i hi posarem el brandi per deixar-ho reduir, ho cuinem tot plegat uns
minuts mes i ho reservem.
Courem les
plaques de caneló amb aigua salada , les pasarem per aigua freda i les deixarem
estirades sobre un drap perquè absorbeixi la resta de aigua.Farem una beixamel amb la mantega restant que hi posarem la farina i deixarem que es dauri lleugerament, afegim la llet calenta i ho deixarem coure uns 10 m. ho aromatitzarem amb nou moscada sal i pebre.
Afegirem 3 cullerades de aquesta beixamel i la posarem a la preparació de rap i musclos i amb això omplirem els canelons.
Els anirem col.locant sobre una safata de forn i al damunt hi posarem la beixamel restant , ho courem al forn i ho gratinarem amb el formatge rallat
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada