INGREDIENTS :
- 3 cogollos d’enciam
- 50 gr. Salmó fumat- 1 tomàquet, ½ ceba tendra
- 1 ou dur
- 2 cullerades de mostassa dolça, 2 de mahonesa
- 2 cogombres en vinagre
- 1 culleradeta de sucre
- Sal, Pebre i fonoll
Netejarem els cogollos tallats en vertical i els buidarem, deixant només les fulles més dures de fora.
Les fulles que hem tret, les tallarem petit i les posarem en un bol.
Tallarem el tomàquet, la ceba , l’ou i 10
gr. de salmó ben petit i ho afegirem al bol. Prepararem una salsa barrejant la
mostassa, la maionesa i el sucre.
Tallem els cogombres ben petits i els afegim a la salsa.
Tot plegat ho posarem amb el cogollo, tomàquet... que ja tenim picat al bol, i amb això omplirem els cogollos buidats i els taparem amb un trosset de salmó fumat.
Posem una mica de fonoll per sobre i un raig d’oli d’oliva.
Tallem els cogombres ben petits i els afegim a la salsa.
Tot plegat ho posarem amb el cogollo, tomàquet... que ja tenim picat al bol, i amb això omplirem els cogollos buidats i els taparem amb un trosset de salmó fumat.
Posem una mica de fonoll per sobre i un raig d’oli d’oliva.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada