INGREDIENTS
- 4 ous
- ¼ l. d’aigua
- 130g. de mantega
- 150g. de farina
- ½ culleradeta de sal
- 1 culleradeta de sucre
PREPARACIÓ
Posem la
mantega en una olla per fondre-la al foc, quan s’hagi desfet hi afegim l’aigua,
la sal i el sucre. Quan comenci a bulli i afegim la farina de cop i ho barregem
sense parar perquè no se’ns facin grumolls. Ho coem dos minuts i ho apartem del
foc. Un cop fred, hi afegim els ous, un per un, i ho anem barrejant.
Posem
farina a la safata de forn i anem fent boletes de la mida d’un cullera petita
de pasta. Ho posem al forn durant 15-20 minuts quan estigui molt calent.
Després de
coure-les, quan estiguin fredes, les partim per la meitat i les farcim de
crema, nata, melmelada... Un cop farcides, abans de menjar-les, hi espolvorejem
sucre glacé pel damunt.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada