INGREDIENTS
- 150g. de farina
- 60g. de mantega
- 50g. d’ametlla molta
- 1 cullerada de pell de taronja ratllada
- 50g. de sucre
- 2 cullerades de suc de taronja
- 1 rovell d’ou
- sal
- 100g. de xocolata fondant
PREPARACIÓ
Tamisem la
farina i una mica de sal en un bol. Afegim la mantega a trossos i ho barregem
fins que obtinguem una massa semblant a les engrunes de pa.
Incorporem
l’ametlla molta, el sucre, la taronja ratllada i ho barregem.
Batem el
rovell i l’incorporem a la barreja, juntament amb el suc de taronja fins que es
formi una bola de massa.
Deixem
reposar-ho al frigorífic durant 30 minuts. Escalfem el form a 180º. Traiem la massa
de la nevera i l’estenem en una taula on
hi haurem escampat una mica de farina perquè no se’ns enganxi. Estenem la massa
amb un rodillo i anem retallant les galetes amb un motlle de la forma que
vulguem. Les col·loquem en una safata pel forn amb paper de forn a sota perquè
no s’enganxin. Les deixem coure entre 12-15 minuts.
Un cop
cuites, les deixem refredar. Fonem la xocolata al bany maria i submergim cada
galeta fins la meitat. Les deixem refredar perquè la xocolata s’endureixi.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada