INGREDIENTS
- 300g. de farina
- 200g. de mantega
- 100g. de sucre
- 1 ou
- Pell de llimona
- Canyella al gust
PREPARACIÓ
Per començar amb l’elaboració de les
galetes, tirarem la farina a un bol, afegirem la mantega a trossos ( prèviament
escalfada al microones ) el sucre, l’ou i la pell de la llimona. Ho barrejarem tot, fins formar una pasta homogènia i compacta; i ho posarem embolicat amb film transparent a reposar a la nevera durant 45m. com a mínim.
galetes, tirarem la farina a un bol, afegirem la mantega a trossos ( prèviament
escalfada al microones ) el sucre, l’ou i la pell de la llimona. Ho barrejarem tot, fins formar una pasta homogènia i compacta; i ho posarem embolicat amb film transparent a reposar a la nevera durant 45m. com a mínim.
Després del temps de repòs, estirarem la massa amb un corró, que prèviament haurem recobert amb farina.
Agafarem els motlles, i anirem marcant les diferents formes de galetes. Aquestes les col·loquem un cop retallades, i vigilant molt que no se’ns deformin al agafar-les, sobre una safata de forn coberta i untada amb paper de forn.
Les pintarem amb un pinzell amb rovell d’ou i 1 cullerada de aigua, i les posarem a coure al forn ja calent, que haurem prees calfat a una temperatura de 175º, durant 15m.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada